Rize İli Bebek Dostu Hastaneler Değerlendirildi
18 Şubat 2019

Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü Çocuk ve Ergen Sağlığı Daire Başkanlığı tarafından yürütülen ‘’Anne Sütünün Teşviki ve Bebek Dostu Sağlık Kuruluşları Programı’’ kapsamında Bakanlık tarafından görevlendirilen Bebek Dostu Sağlık Kuruluşları Ulusal Değerlendirmeci Ekibi tarafından Rize İli Bebek Dostu Hastaneler değerlendirildi.

Değerlendirme kapsamında 14 Şubat 2019 tarihinde saat 09:30’ da Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Eğitim Salonunda yapılan toplantıya İl Sağlık Müdürü, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı ve Başkan Yardımcıları, Kamu Hastaneleri Başkanlığı Başkan ve Başkan Yardımcıları, Rize Aile Hekimleri Derneği ve Rize Artvin Tabip Odası Başkanı, tüm hastanelerimizde görevli Başhekim, Başhekim Yardımcıları, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürleri, Kalite Direktörleri, Eğitim Biriminden Sorumlu Hemşireler katıldı.

Toplantı, katılımcılara Bebek Dostu Sağlık Kuruluşları Ulusal Değerlendirme Ekibi tarafından yapılan konu ile ilgili bilgilendirme sunumu ile sona erdi.

WhatsApp Image 2019-02-18 at 08.57.09 (1).jpeg
WhatsApp Image 2019-02-18 at 08.57.09.jpeg