2018 Faaliyetler
15 Şubat 2023

02 MART 2018 tarihinde bağlı sağlık kurumlarımızın   Acil Sağlık Hizmetleri Birimi değerlendirildi.Değerlendirme sonunda tespit edilen eksikliklerin tamamlanması amacıyla ilgili yönetime yazı ile bildirildi.

01 NİSAN 2018 VE 30 MAYIS 2018 tarihleri arasında  kurumlarımızın  Kalite Yönetim Direktörlerinin katılımıyla,  İl Kalite Koordinatörlüğü  tarafından oluşturulan ''Sağlıkta Kalite Standartlar Ekibi ''  tarafından ilimizdeki kamu özel tüm sağlık kurumlarımız ''Sağlıkta Kalite  Standartları ''rehberi doğrultusunda iç denetim yapılmış olup yapılan denetimlerde tespit edilen eksikliklerin  düzeltilmesi için ilgili yönetime    rapor edildi. 

26 TEMMUZ 2018 tarihinde Sağlık Hizmetleri Başkanımız ve Ağız Diş Sağlığı  Merkezi  müdürümüzle   birlikte  İl Sağlık Müdürlüğünde bina denetimi yapıldı denetimde hasta ve çalışan güvenliğini etkileyecek  sorunlar tespit edilerek  yönetime sunuldu.

05 /21 EYLÜL 2018 VE  21 EYLÜL 2018  tarihleri arasında İl Sağlık Müdürlüğümüz tarafından  oluşturulan ''Verimlilik Yerinde Değerlendirme Ekibi''  ile    bağlı sağlık kurumlarımız  ''Verimlilik Rehberi ''doğrultusunda değerlendirildi . Denetimde tespit edilen eksikliklerin  düzeltilmesi için ilgili yönetime    rapor edildi.