SÜREKLİ İŞÇİ ALIMINA İLİŞKİN DUYURU
10 Nisan 2019

SÜREKLİ İŞÇİ ALIMINA İLİŞKİN DUYURU

(KESİN LİSTELER VE ATAMAYA ESAS BELGELERİN TESLİMİ)

T.C. Sağlık Bakanlığı Taşra Teşkilatı Hizmet Birimlerinde İstihdam Edilmek Üzere Sürekli İşçi Alımı kurası sonucunda İlimizde münhal bulunan kadrolara atanmak üzere “sözlü sınav”a asil ve yedek olarak katılmaya hak kazanan başvuru sahipleri, 22-30 Ocak 2019 tarihleri arasında sözlü sınava alınmış ve sözlü sınav sonuçları 02/04/2019 tarihinde Müdürlüğümüz resmi internet sitesi üzerinden duyurulmuştu.

Sözlü sınav sonuçlarına yapılan itirazlar 3-5 Nisan 2019 tarihleri arasında alınmış ve ilgili Komisyon tarafından itirazlar incelenerek yeniden değerlendirilmiş olup kesin listeler ilan metni ekinde yayımlanmıştır. İtirazlar Komisyonca değerlendirilmiş ve itiraz sahiplerine gerekçeli cevap yazılı olarak verilmiş olup adreslerine gönderilmiştir.

Sözlü sınavda “ASIL” olarak başarılı olan adayların 11 – 15 Nisan 2019 tarihleri arasında Ek – 1’de yer alan “Açıktan Atama Başvuru Formu”nu doldurmaları ve  Ek-2’de yer alan  atamaya esas belgeleri hazırlayarak Müdürlüğümüze elden teslim etmeleri gerekmektedir.  “YEDEK” olarak başarılı olan adaylar bu süreçte başvuruda bulunmayacaktır. “ASIL” olarak başarılı olan adayların atamaya esas belgelerinin 15-19 Nisan 2019 tarihleri arasında incelenmesi neticesinde şartları taşımadığı tespit edilenlerin yerine 1. Yedekten başlamak üzere işlem gerçekleştirilecektir.

Ekli listelerdeki sonuçlar, sözlü sınava ilişkin sonuçlar olup, sınav sonucunda başarılı olan adayların kesin olarak atamalarının yapılacağı anlamına gelmemektedir. Başarılı olan adayların atama işlemleri, Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırmalarının sonuçlanmasından sonra Bakanlığımızca tamamlanacaktır.

İlanen duyurulur.

Rize İl Sağlık Müdürlüğü